1

World City Day en GEMBUD

Op 31 oktober 2023, tijdens de World City Day met het thema “Financiering van een duurzame stedelijke toekomst voor iedereen”, willen we graag de schijnwerpers richten op hoe onze innovatieve applicatie, GEMBUD, een cruciale rol kan spelen bij het ontsluiten van transformatieve investeringen in stedelijke planning en het bereiken van adequate fiscale decentralisatie.

Steden over de hele wereld staan voor een scala aan uitdagingen, van bevolkingsgroei tot milieuvervuiling en verkeerscongestie. Om deze problemen aan te pakken, is het van essentieel belang om te investeren in stedelijke planning en infrastructuur op een manier die duurzaamheid, inclusiviteit en efficiëntie bevordert.

Met GEMBUD kunnen steden en gemeenschappen op een geavanceerde manier gegevens verzamelen, analyseren en visualiseren die cruciaal zijn voor het plannen van een duurzame toekomst. Onze applicatie biedt hulpmiddelen voor het beheren van grondgebruik, mobiliteit, energieverbruik en meer, waardoor steden kunnen werken aan het verminderen van hun ecologische voetafdruk en het verbeteren van de kwaliteit van leven voor hun inwoners.

Maar de sleutel tot het realiseren van deze stedelijke dromen ligt vaak in de financiën. Het is niet alleen voldoende om te weten wat er moet worden gedaan; er moeten ook middelen beschikbaar zijn om deze doelen te bereiken. Hier komt het concept van fiscale decentralisatie in beeld, waarbij steden meer controle krijgen over hun financiën en investeringsbeslissingen.

GEMBUD kan de schakel zijn tussen het verzamelen van gegevens en het nemen van financiële beslissingen. Door de gedetailleerde inzichten die onze applicatie biedt, kunnen steden beter onderbouwde argumenten presenteren voor investeringen in hun toekomst. Ze kunnen ook transparantie bevorderen en potentiële investeerders aantrekken, waardoor de weg wordt geëffend voor duurzame financiering van stedelijke projecten.

Op deze Wereldsteden Dag moedigen we steden en gemeenschappen overal aan om GEMBUD te omarmen en te gebruiken als een krachtig hulpmiddel om hun visie van een duurzame en welvarende toekomst te realiseren. Samen kunnen we steden veranderen in veerkrachtige, leefbare en duurzame hubs waarin iedereen kan gedijen.

Laten we de kracht van technologie en samenwerking gebruiken om een betere toekomst te bouwen voor al onze steden en gemeenschappen. Samen kunnen we financiële duurzaamheid bereiken en de droom van een stedelijke toekomst voor iedereen waarmaken. 🌆💡

Share This Post

More To Explore

What is Corporate Performance Management (CPM)? Corporate Performance Management involves a set of tools and processes that help businesses plan, monitor, and

In the evolving landscape of business analytics and planning, Planning Analytics for Excel (PAFE) stands out as a transformative tool that significantly